top of page

Ballonenvouwer

Wat kan er nog meer?

Je kunt natuurlijk alleen De Circuskoffer huren voor jouw activiteit op school of in de vrije tijd, maar er zijn nog meer mogelijkheden om jouw feestelijke dag compleet te maken! 

Ballonenvouwer

Als iedereen nog volop aan het nagenieten is van de leuke workshop en/of feestelijke dag kun je afsluiten met een kleinigheidje voor thuis. De ballonvouwer kan voor ieder wat wils maken. 

Een andere optie is een workshop ballonvouwen. Je kunt kiezen uit diverse technieken met met een verschillende moeilijkheidsgraad. 

De kinderen kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze een hondje kunnen maken en volwassen kunnen eventueel leren hoe zij een beertje maken. 

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Steltperformer

Als er bij binnenkomst een steltloper staat geeft dit een leuke entree. Iedereen die binnen komt is meteen in een feestelijke stemming.
De gasten kunnen op de foto met de steltloper. 
De steltloper zou ook meteen de circusdocent kunnen zijn die workshops geeft en eventueel een show maakt met de circusartiesten in spé. 

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Steltloper en ballonvouwer van De Circuskoffer

De Boel op Stelten

Ben je op zoek naar een leuke theater of circusworkshop, een vaste (creatief) docent, een steltperformer of kostuumworkshop? Dan ben je bij De Boel op Stelten aan het juiste adres. Ik zet graag De Boel op Stelten. Niet zomaar een chaos creëren maar een vrolijke drukte waarin iedereen kan spelen stromen en stralen. Klik voor meer informatie en de mogelijkheden op De Boel op Stelten

Steltperformer en ballonvouwer, De CircusKoffer
Steltloper circuskoffer
steltloper circuskoffer
bottom of page