top of page

Extra materiaal

De CircusKoffer wordt verhuurd met circusmateriaal voor 15 personen. Er is altijd de mogelijkheid om extra materiaal bij te huren mocht je met meer personen zijn. 
Neem voor meer informatie contact op. 

Ook kun je nog extra andere circusmaterialen bij De CircusKoffer huren om je circusfeest nog leuker te maken! 

De magie van de goocheltrucs

Er zitten 20 trucjes in de doos. Een aantal zijn zo geleerd en als je even door oefent krijg je ook de andere trucs onder de knie. 

Goochelen, met de circuskoffer

Klik hier voor huurkosten van de de goocheldoos

Een rondje fietsen op 1 wiel

De eenwieler is geschikt voor kinderen vanaf 1,45m. Voor kleinere kinderen is deze fiets te groot. Ga op het zadel zitten en kijk of je kan blijven zitten. De 1e stap voor het leren eenwielfietsen is gemaakt. 

Klik hier voor huurkosten van de eenwielfiets

Eenwielfietsen bij De Circuskoffer

Klik hier voor huurkosten van 1 of meerdere Hoelahoeps

Hoelahoep

De hoelahoops zijn opvouwbaar. Een klein aantal past in de koffer, wanneer u een groter aantal wilt huren worden deze los naast De CircusKoffer geleverd. Ook als je nog nooit eerder een hoelahoep hebt vast gehouden kan je hele leuke trucjes leren.

Hoelahoep bij de circuskoffer
Balanceren op een slackline

Bij Slacklinen probeer je op een strak gespannen band te balanceren. Het balanceren op een slackline vraagt om concentratie, coördinatie en balans.
Slacklinen is een sport die leuk is om te beoefenen ter ontspanning.  Het is ook een goede oefening bij het vinden van innerlijke balans en rust.

Slacklinen bij De CircusKoffer

Klik hier voor huurkosten van de Slackline

bottom of page