top of page

Voor wie is de CircusKoffer?

Kinderfeestje

Huur jij De CircusKoffer voor een kinder of verjaardagsfeestje, dan komt De CircusKoffer met een cadeautje voor de jarige en een circuskleinigheidje voor alle deelnemers! Kijk ook eens bij extra's om het circusfeestje helemaal in stijl af te maken. 

De CircusKoffer, een cadeautje voor de j
Kinderfeestje De CircusKoffer, het Chine

Basisschool

Huur jij De CircusKoffer voor een ( naschoolse) activiteit op school? Leuk! Bedenk voor welke activiteit je de circusspullen nodig hebt en of je eventueel extra materiaal nodig hebt. Een docent kan er voor zorgen dat de workshops gestroomlijnd verlopen en dat de workshop, gymles of feestdag helemaal geslaagd is aan het einde van de dag. Eventueel zelfs met afsluitende presentatie!

Kinderdagverblijf

Huur jij De CircusKoffer voor een activiteit op jou kinderdagverblijf? Leuk! Circus is heel erg geschikt voor de peuter groepen. Samen ontdekken, ervaren en beleven.

Circus opent deuren naar werelden vol fantasie en creativiteit!

Je kan aan de slag met het ontdekken en uitproberen van verschillende kleinere circusonderdelen zoals Chinese bordjes, jongleren met doekjes/ ballen/ kegels/ ringen, flowerstick etc. 

Een docent kan er voor zorgen dat de workshops gestroomlijnd verlopen en dat de workshop of feestdag helemaal geslaagd is aan het einde van de dag. Eventueel zelfs met afsluitende presentatie!

Activiteiten voor Peuters, De CircusKoffer
De CircusKoffer, een circusdocent.jpg

Naschoolse opvang 

Huur jij De CircusKoffer voor een activiteit op jou Buitenschoolse opvang? Samen heb je een leuke middag waarin ontdekken, ervaren en beleven bovenaan staat. Heb je wat langer de tijd, bijvoorbeeld tijdens een vakantie activiteit, kijk dan eens naar optie 3

Een docent kan er voor zorgen dat de workshops gestroomlijnd verlopen en dat de workshop of vakantie activiteit helemaal geslaagd is aan het einde van de dag. Eventueel zelfs met afsluitende presentatie!

Activiteiten voor na school, De CircusKoffer
Buurtfeest of een andere leuke activiteit?
Huur jij De CircusKoffer voor een buurtfeest of andere activiteit en denk je aan meer dan alleen De CircusKoffer? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een steltperformer, ballonenvouwer of schminker. 
Steltenperformer, CircusKoffer
bottom of page